vrijdag 19 augustus 2016

Voorbeschouwing Excelsior-ADO & Manchester United-Southampton!

Hallo voetbalfans!

Vanavond is er heel wat voetbal te bekijken op de Nederlands televisie. Excelsior neemt het in de eredivisie op tegen Ado Den Haag. Manchester United speelt vandaag in de premier league tegen Southampton.

Vandaag wordt er in de eredivisie een bijzondere wedstrijd gespeeld tussen Excelsior en ADO Den Haag. De winnaar van het duel zal namelijk koploper van de eredivisie zijn na deze ronde. Dat Excelsior en ADO daar tegen elkaar om strijden is toch ook niet aller daags. Excelsior-ADO staat garant voor veel goals. De laatste wedstrijd eindigde in een 2-4 zege voor ADO. De wedstrijd daarvoor eindigde in 3-3. ADO Den Haag mist Malone. De verdediger kampt met een liesblessure. Excelsior-ADO stond al dertien keer eerder op het programma. Slechts één keer won Excelsior. Vijf keer eindigde het in een gelijkspel en zeven keer ging ADO er met de winst vandoor. Of ADO de goede seizoenstart vol kan houden is nog maar de vraag. De laatste keer dat de Hagenezen vanaf de eredivisie-start drie keer op rij wonnen dateert uit het jaar 1957. Voor Excelsior is het sowieso al een record. Het is dit jaar voor het eerst in de clubgeschiedenis dat de ploeg start met twee overwinningen. Ik denk dat ADO de wedstrijd met 1-2 gaat winnen.

Manchester United speelt vanavond om 20.00 uur tegen Southampton. Manchester United won de eerste wedstrijd van het seizoen met 1-3 van Bournemouth en staat opvallend genoeg na één ronde eerste op doelsaldo, omdat alle andere winnaars van de eerste speelrondem et slechts één goal verschil wonnen. Southampton kende een beetje een valse start van de competitie. De ploeg van Claude Puel speelde met 1-1 gelijk thuis tegen Watford. Manchester United heeft de eerste prijs van dit seizoen al binnen. Tegen Leicester City werd de Engelse Super Cup met 2-1 binnengesleept door goals van Lingard en Ibrahimovic. Ik denk dat de wedstrijd gaat eindigen in 2-2 met een 0-1 ruststand.

Bedankt voor het lezen van deze blog. Vond je 'm leuk geef dan een +1. Abonneer je hier rechts om op de hoogte te blijven van het laatste voetbalnieuws. Deel deze blog met al je vrienden op Social Media zodat ook zij niks missen. Als je dan toch bezig bent volg me dan gelijk even op twitter @voetbalblogs. Like mijn Facebook-pagina: De Voetbalblogs. En dan hoop ik jullie morgen weer te zien bij de voorbeschouwing op Ajax-Willem II en PEC-PSV.

Met voetbalgroet,
De voetbalblogger

Geen opmerkingen:

Een reactie posten