maandag 15 augustus 2016

Barcelona zet eerste stap rchting Supercup & transfermarkt!

Hallo voetbalfans!

Gisteren zette FC Barcelona in de uitwedstrijd tegen Sevilla de eerste stap richting de Spaanse supercup. In Sevilla werd de heenwedstrijd met 0-2 gewonnen. Woensdag is de terugwedstrijd in Barcelona. En de transfermarkt is nu natuurlijk op zijn drukst. Ik praat jullie bij over het laatste nieuws.

Barcelona heeft Sevilla gisteren in een uiterst lastige positie gezet voor Woensdag. Gisteren wonnen de Catalanen met 0-2. Al in de zesde minuut had Barcelona op voorsprong kunnen komen. Na een goede pass van Bartra draaide Suarez goed langs de laatste verdediger. 1 op 1 met doelman Rico slaagde hij er niet in te scoren. Vlak na rust was Suarez opnieuw dichtbij een treffer maar zijn kopbal versloeg doelman Rico opnieuw niet. In de 54e minuut kwam Barcelona alsnog op voorsprong. Turan verlengde na een goede voorzet van Dennis Suarez met zijn borst richting Luis Suarez. De rechtsvoor ronde vervolgens prima af in de linker benedenhoek: 0-1. Tien minuten voor tijd verdubbelde Barcelona de marge. Messi gaf een splijtende pass richting Turan die de bal tussen de keeper en de laatste verdediger doorschoof voor de 0-2. In de laatste minuut had Barcelona het over twee wedstrijden zelfs kunnen beslissen. Messi rondde een mooie actie af met een schot op de keeper. Sevilla leeft dus nog net voor volgende week, maar ik denk dat als Barcelona voorkomt het beslist is. Ik zie Sevilla namelijk geen drie keer scoren in Camp Nou.

De transfermarkt is in volle gang. Martins Indi moet weg bij FC Porto. De verdediger is niet ingeschreven voor de Champions League en heeft geen rugnummer gekregen. Everton is de enige club die interesse heeft getoond in de linksback.
PSV is in gesprek met FC Utrecht over Bart Ramselaar. De landskampioen van afgelopen jaar is heel dichtbij een akkoord over de middenvelder voor zo'n 7 miljoen. De grootste reden van PSV voor de middenvelder is dat Marco van Ginkel niet nog een seizoen voor de Eindhovense ploeg zal spelen.
Inter Milan heeft aangegeven Alexis Sanchez graag van Arsenal over te willen nemen voor 80 miljoen. Mocht de aanvaller akkoord gaan met de ploeg van De Boer, dan zal hij 8 miljoen per jaar gaan verdienen, wat een record zou zijn in de Seria A.

Bedankt voor het lezen van deze blog. Ik hoop dat jullie 'm leuk vonden. Als dat het geval is, geef dan een +1. Abonneer je hier rechts om op de hoogte te blijven van al het voetbalnieuws. Deel deze blog met al je vrienden op Social Media. Volg me dan gelijk even op twitter @voetbalblogs. Like mijn Facebook-paina: Voetbalblogs. En dan hoop ik jullie morgen weer te zien, bij de voorbeschouwing van Ajax-Rostov,

Met voetbalgroet,
De voetbalblogger

Geen opmerkingen:

Een reactie posten