zaterdag 14 mei 2016

Nabeschouwing op de nacompetitie!

Hallo voetbalfans!

De heenduels van de nacomptitie zitten erop. Alle duels werden met 1 doelpunt beslist.

Willem II heeft gisteravond met 0-1 gewonnen van Almere City. Na een kwartier maakte Erik Falkenburg het enige doelpunt van de wedstrijd. Een aantrekkelijke wedstrijd was het niet. Er werd hard gewerkt en de ploegen hadden zo'n haast leek het wel, dat er zoveel mislukte. De goal was ook vrije rommelig. Het begon bij een goede voorzet van Guus Hupperts. Die werd weggewerkt. De afvallende bal werd ingeschoten door Ojo, tegen Andrade aan. Via hem kwam de bal bij Falkenburg die hem in het dak van het doel schoot. Willem II werd onder druk gezet maar leek er weinig moeite mee te hebben. Dries Wuytens pakte wel zijn tweede gele kaart, en dus rood. Hij is er volgende week niet bij.

De Graafschap heeft goede zaken gedaan in het uitduel met MVV. De superboeren die in vorm steken de laatste weken, boekten gister een 0-1 overwinnning door een doelpunt van Bryan Smeets. De Graafschap speelde verschrikkelijk. MVV was veel, veel, veel en veel beter. Dat MVV niet scoorde en uiteindelijk zelfs als verliezer van het veld ging was meer dan een klein wonder. Het viel me ook op dat in plaats van dat het zo'n vervelende verdedigende ploeg is speelt het gewoon goed voetbal. Ik gun het MVV vanaf nu meer dan de Graafschap.

Eindhoven heeft NAC een wel heel moeilijke uitgangspositite gegeven voor volgende week. In het saaie duel werd NAC met 1-0 verrast.

Dit was de blog weer. Vond je 'm leuk geef dan een +1. Deel deze blog met al je vrienden op Social Media. Volg me dan gelijk op twitter @voetbalblogs. En laat in de reacties achter wie er volgend jaar eredivisie spelen.

Met voetbalgroet,
De voetbalblogger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten