dinsdag 3 mei 2016

Leicester kampioen dankzij puntenverlies Tottenham!

Hallo voetbalfans!

Leicester is kampioen van Engeland geworden. Tottenham liet gister twee punten liggen bij Chelsea.

Het leek onmogelijk maar het is gebeurd. Leicester City, de ploeg die vorig seizoen nog vocht tegen degradatie is kampioen geworden van Engeland. Zelf speelde het eergisteren gelijk tegen Manchester United. Maar omdat Tottenham Hotspur gisteren 2-2 speelde teg n Chelsea is het alsnog kampioen.

Ik wist 't! Ik wist 't! Ik had voorspeld dat Tottenham puntverlies ging leiden. En het begon zo mooi voor de Spurs. Na een half uur zette Kane zijn ploeg op voorsprong. Na een steekpass van Lamela omspeelde de topscorer de doelman en schoof simpel binnen. 1 minuut voor de rust leek Son-Heung Min zelfs een einde te maken aan de aspiraties voor Leicester om die avond nog kampioen te worden. Heel simpel schoof hij de bal voorbij de keeper. Een half uur voor tijd bracht Chelsea de spanning terug in de wedstrijd.De corner bleef in het strafschopgebied hangen en Cahil schoot de bal binnen: 1-2. Tottenham kon daarna nog via kansen voor Eriksen en Kane uitlopen naar 1-4. Dat liet de ploeg na en dus kreeg het de rekening duur gepresenteerd. Zeven minuten voor tijd maakte Hazard een prachtige treffer. Een juweel van een doelpunt. Bekijk hem zelf maar.

Dit was de blog weer. Leicester kampioen dus, maar Ajax of PSV? FC Barcelona of Athletico Madrid? Manchester United of Christal Palace. Om erover te lezen moet je op mjn blog abonneren. Geef natuurlijk ook even een +1. Deel deze blog met al je vrienden op Social Media. Als je daar dan toch op zit volg me dan gelijk even op twitter @voetbalblogs.