maandag 18 april 2016

Voorbeschouwing op Stoke City-Tottenham Hotspur!

Hallo voetbalfans!

Stoke City speelt om 21.00 uur tegen Tottenham Hotspur. Tottenham kan de competitie eindelijk weer spannend maken door te winnen en op 5 punten te komen.

Voor Eriksen, Verthongen en Alderweireld is het een bekend verhaal wat er moet gebeuren. In 2011 maakten ze een achterstand van 12 punten in het slot van de competitie goed. Spurs is nu ook op de weg terug. Bij winst vanavond staan ze ineens nog maar 5 punten achter Leicester. 'Natuurlijk, als je eerder zoiets hebt geflikt, weet je dan wat er wordt verwacht.' spreekt Eriksen.

De wedstrijd zou eerst worden geleid door scheidsrechter Kevin Friend, maar hij is een Leicester-fan. De scheidsrechter floot al nooit wedstrijden van Leicester City, maar nu de titel gaat tussen Tottenham en Leicester heeft de Engelse voetbalbond hem ook de toegang tot Tottenham Hotspur ontzegd.

Arnautovic is bij de Spurs een twijfelgeval. Mocht hij niet fit zijn, zal dat een groot gemis zijn. Gemiddeld scoort hij naamelijk 0,3 van de Tottenham-doelpunten.

Ik voorspel een 0-3 overwinning voor Tottenham, waardoor de Premier League weer spannend zal worden. Uiteindelijk verwacht ik wel gewoon dat Leicester kampioen wordt.

Dit was de blog die geheel over Stoke City-Tottenham Hotspur ging. Vond je dat nou leuk geef dan alsjeblieft een +1. Weten wie er waarom kampioen wordt? Abonneer je dan hier links. Deel deze blog met al je vrienden zodat ze van deze spannende comprtitiestrijd op de hoogte zijn. Als je daar dan toch bent volg me dan gelijk even @voetbalblogs. En laat in de reacties achter wat Stoke City-Tottenham Hotspur wordt.

Met voetbalgroet,
De voetbalblogger

Geen opmerkingen:

Een reactie posten