dinsdag 19 april 2016

Spurs winnen en voorbeschouwing op PSV-Vitesse!

Hallo voetbalfans!

Tottenham Hotspur heeft gister met 0-4 gewonnen vaan Stoke City. Tweemaal Alli en tweemaal Kane zorgden voor de simpele overwinning. PSV speelt vanavond thuis tegen Vitesse: De voorbeschouwing.

Tottenham heeft de titelstrijd gister weer spannend gemaakt. Gisteravond wandelde het met 0-4 langs Stoke City. Het liet uitermate goed voetbal zien. Binnen 10 minuten stonden de Spurs al op 0-1. Een prachtig schot van Kane in de verre hoek liet de keeper kansloos. Na rust kwamen de Spurs op 0-2. Een prachtige pass vanuit het midden van Eriksen zette Alli alleen voor de keeper. Hij schoof de bal daar simpel langs. Vervolgens mist Alli een kans voor een leeg doel. Weer een prachtige pass van Eriksen . Alli omspeelt de keeper en schiet op de paal. De 0-3 komt daar nog vrij vlot achteraan. Een steekpass van Alli op Lamela. Die legt hem simpel breed op Kane en die tikt de 0-3 binnen. De klassiek Engelse lange bal is in geen velden of wegen meer te bekennen. De Spurs spelen prachtig combinatiespel. Bij de 0-4 dribbelt Eriksen ver het strafschopgebied in bij Stoke. Hij legt terug op Alli die de bal binnen knalt. Als Tottenham zo speelt maken ze nog een goede kans op het kampioenschap.

PSV speelt zo meteen om 20.45 uur de thuiswedstrijd tegen Vitesse. Eerder dit seizoen kwam PSV in de allerlaatste seconde op 0-1 door Henriks. PSV speelde toen niet best en voor Vitesse had eer die avond meer in gezeten. Misschien halen ze dat vanavond wel in Eindhoven. Vorig jaar won PSV met 2-0. Maar dat zegt niks; Van de 25 spelers die die wedstrijd in actie kwamen zijn er momenteel nog 7 binnen de selecties. Vitesse is niet in de grootste vorm van het seizoen. Van de afgelopen 3 wedstrijden werden slechts 2 punten gepakt. PSV steekt in een goede vorm. De Eindhovenaren wonnen de afgelopen drie duels allemaal. Als PSV vanavond een marge van twee bereikt zal het niet stoppen .Het heeft namelijk een achterstand van doelsaldo met Ajax goed te maken. PSV moet nog zes doelpunten inlopen om ook qua doelsaldo gelijk te staan.

Dit was weer de dagelijkse blog. Als je die nou leuk vond geef dan alsjeblieft een +1. Mis niks van d laatste drie rondes in de eredivisie en abonneer je links.  Deel deze blog met al je vrienden op Social Media, en volg me dan ook even op twitter @voetbalblogs. En laat in de reacties achter wat jij denkt dat PSV-Vitesse wordt.

Met voetbalgroet,
De voetbalblogger

Geen opmerkingen:

Een reactie posten