zaterdag 9 april 2016

Sparta weer geen kampioen en voorbeschouwing op de eredivisie!

Hallo voetbalfans!

Sparta is weer geen kampioen geworden. Gisteravond kwam het tegen Helmond niet verder dan 1-1. Ook beschouwen we vandaag voor op de wedstrijden die er voor vanavond op het programma staan: Excelsior-Heracles, FC Utrecht-NEC, SC Cambuur-Ajax en PSV-Willem II.

Sparta is het gister weer niet gelukt om kampioen te worden. Ik vond het geen goede wedstrijd. Vooral de opbouw van Sparta was instabiel. De linksback Douglas viel me het meest negatief op. Zijn man liep continue bij hem weg. Het lichtpuntje van de avond was nog de mooie 1-1.





De wedstrijden van vanavond. SC Cambuur-Ajax. De nummer 18 tegen de nummer 1. Dat moet toch goed te doen zijn voor de koploper. Maar SC Cambuur is al tijden een lastige tegenstander voor Ajax. Eerder dit seizoen eindigde het wel in een makkelijke overwinning voor Ajax: 5-1.

















PSV-Willem II. Als PSV nog kampioen wil worden mag er nu niets meer fout gaan en dat zal tegen Willem II geen moeite moeten zijn. Eerder dit seizoen leed de koploper nog wel puntverlies in Tilburg. Het eindigde toen in 2-2. Bekijk hier de samenvatting van die wedstrijd.

Voorspellingen:
SC Cambuur-Ajax        1-2
PSV-Willem II              4-0
FC Utrecht-NEC          2-1
Excelsior-Heracles       0-1

Dit was 'm weer. Wil je niks missen van de spannende titelstrijd en de andere competities, abonneer je dan hier links. Vond je deze blog leuk, geef hem dan een +1 en deel hem met al je vrienden op Social Media. En als je dan toch bezig bent volg gelijk even op twitter @devoetbalblogs. En schrijf in de reacties je voorspellingen voor de wedstrijden van vanavond.

Met voetbalgroet,
De voetbalblogger

Geen opmerkingen:

Een reactie posten