zaterdag 16 april 2016

De Graafschap pakt belangrijk punt en Roda JC-PSV!

Hallo voetbalfans!

De Graafschap heeft gister een heel belangrijk punt gepakt tegen FC Twente. Vanavond speelt Roda JC tegen PSV.

De Graafschap heeft gister een tik uitgedeeld aan Cambuur. Het heeft namelijk een punt gepakt tegen FC Twente. Na een half uur kwam FC Twente uit het niets op een 0-1 voorsprong. De Graadschap was goed begonnen aan de wedstrijd. Twente mocht blij zijn dat het nog geen 3-0 stond. Maar Jerson Cabral had aan één prachtig schot genoeg om de score te openen. Vlak voor rust had de Graafschap op 1-1 moeten komen. Ik erger me kapot aan eogïstische spelers als El Jebli. Samen met Vermeij liep hij op de doelman af. Hij ging voor eigen succes en schoot zwak naast. Na een uur naaide Ziyech Tesselaar van de Graafschap een rode kaart aan. Tesselaar probeert de bal te pakken en Ziyech reageert alsof hij net doodgeschoten is. Maar de Graafschap bleef moed tonen. Vier minuten voor tijd maakte Pjotr Parziszek met een schot van buiten de zestien 1-1. De Graafschap verdiende meer dan een punt gisteravond.

PSV gaat vanavond in het Parkstad Limburgstadion op bezoek bij Roda JC. Eerder dit seizoen eindigde de wedstrijd in 1-1. Vorig seizoen in de achtste finale van de beker eindigde Roda JC-PSV zelfs in 3-2 voor Roda JC. Ik ga toch niet op die feiten af en voorspel een 0-3 overwinning voor PSV.

Dit was 'm dan weer. Geef een +1 als je 'm leuk vond. Wil je niks missen abonneer je dan hier links. Deel deze blog met al je vrienden op Social Media. Als je dan toch op twitter zit volg me dan even @devoetbalblogs. En schrijf in de reacties wat Roda JC-PSV wordt.

Met voetbalgroet,
De voetbalblogger

Geen opmerkingen:

Een reactie posten