woensdag 30 maart 2016

Nederland wint!

Hallo voetbalfans!

Nederland heeft eindelijk weer gewonnen. Gister boekte Oranje op Wembley een knappe overwinning.

Het begon niet best. Slordig balverlies, laag tempo, verkeerde keuzes. Nederland herpakte zich na ongeveer een half uur. Dat was niet meteen te zien in de stand. Want tien minuten nadat het de goede kant op ging werd het via Vardi 1-0. Een enorme blunder achterin. Depay loopt niet met zijn man mee. Bruma legt zijn tegenstander geen strobreed in de weg. In de 2e helft speelde Nederland met meer gemak en druk naar voren. Dit leidde al snel tot een enorme kans voor Vincent Janssen en 35 seconden later een penalty. Janssen benutte de penalty uitstekend. Net zo'n grote kans missen en dan zo de penalty nemen. Dat had Fischer niet gekund. Een kwartier voor tijd ging Nederland er zelfs met de overwinning van door. Bazoer gaf een goede steekbal op Vincent Janssen. Janssen gebruikte zijn lichaam goed, gaf een uitstekende voorzet en Narsingh werkte hem binnen. Nederland kwam zelfs niet echt meer in gevaar daarna.

Dit was weer een korte blog. Ik hoop dat jullie er toch van genoten hebben, en er toch een +1 voor over hebben.