zondag 27 maart 2016

Heel Holland bakt er niets van!

Hallo voetbalfans!

Nou, Dat had ik even mis zeg. Het leek gister wel heel Holland bakt er niets van. We beschouwen vandaag na op Nederland-Frankrijk.

Binnen het kwartier stond het 0-2 voor de Fransen. De eerste is een prachtige vrije trap. Niets aan te doen. Bij de 0-2 ging er wel wat fout. Bij de corner zie ik al direct 4 man hun tegenstander verliezen. Promes gaat dat duel haast voor de sier in want echt pakken probeert hij niet. Vervolgens is het verdedigen van Veltman niet sterk. De rest van de eerste helft zag er niet uit. In de tweede helft scoorde Luuk de Jong met zijn hand de 1-2. Enorme fout van de arbitrage door deze goal goed te keuren. Vlak voor tijd maakte Affelay op knappe wijze 2-2. Een laag schot in de hoek. Gelukkig. Nederland heeft resultaat gehaal...2-3 voor Frankrijk. De Nederlandse verdediging was zich waarschijnlijk al aan het verheugen op het tripje naar Wembley want ze deden nou niet echt iets.

Dit was'm. Een hele korte blog deze keer. Morgen zie ik jullie weer bij een voorbeschouwing op Engeland-Nederland.