donderdag 24 maart 2016

Hallo voetbalfans!

Je zal het sowieso wel hebben meegekregen: Johan Cruijff is overleden. Over zijn dood is niet veel bekend. Toch gaan we het vandaag erover hebben. Evenals de wedstrijd Polen-Servië.

Johan Cruijff is vanmiddag in Barcelona overleden. Het nieuws ging voort als een lopend vuurtje. Cruijff was nog tot het laatst met voetbal bezig. Op maandag 20 maart schreef hij nog een column in de Telegraaf. In die column maakte hij een compliment aan PSV en Ajax. Voor PSV voor hoe ze 140 minuten alles gaven tegen Athletico, en hoe Ajax daar 4 dagen later van profiteerde. Ajax TV heeft er een mooi filmpje over gemaakt: Johan Cruijff: voor altijd nummer 14. Het filmpje duurt 16 minuten. In het filmpje worden allerlei beelden van het leven van Johan Cruijff getoond.

Terug naar het recente voetbal. Polen-Servië. Polen won met 1-0 door een doelpunt van Blaszczykowski na een half uur. Helaas kan ik geen mening geven over wat mij opviel in deze wedstrijd omdat het Nederlandse internet maar 1 stukje beeldmateriaal interessant vond om te laten zien. Het was hoe Arek Milik van Ajax de paal raakte.

Dit was hem dan weer, korte blog dit keer. Morgen een iets langere en leukere met voorbereiding op Nederland-Frankrijk.

Met voetbalgroet,
De voetbalblogger




Geen opmerkingen:

Een reactie posten