vrijdag 22 juli 2016

PSV en West-Brom winnen& de International Champions Cup!

Hallo voetbalfans!

Gisteren was de eerste dag van de Fox Sports Cup. Vitesse verloor 1-2 van West-BromWich Albion. PSV won overtuigend met 3-0 van FC Porto. Vandaag is de eerste wedstrijd van de Internatoinal Champions Cup. Ik ga daar ook bij livebloggen.

Vitesse heeft gisteren met 1-2 verloren van West-Brom. 5 minuten voor rust kwamen de Engelsen op voorsprong door een geweldige vrije trap van Rondon. Vlak voor rust leek Vitesse op 1-1 te komen maar het schot van Osman gaat er via de onderkant van de lat niet in. In de tweede helft komt Vitesse wel op gelijke hoogte. Na een van richting veranderd schot van Nakamba staat Nathan geen buitenspel en hij tikt de 1-1 simpel binnen. Dan verwacht iedereen dat als er iemand wint dat Vitesse zal zijn, maar het is West-Bromm dat via een mooi schot van McManaman met 1-2 wint.

PSV heeft gisteren met ruime cijfers van FC Porto gewonnen: 3-0. In de beginfase was Porto sterker met 2 goede kansen voor Felipe. 1 keer had Zoet een geweldige redding in huis en 1 keer ging de bal rakelings over. Maar het was PSV dat op 1-0 kwam. Na een goede voorzet van Pereiro schoot Pröpper de 1-0 binnen. Voor rust kwam PSV ook op 2-0 door een eigen doelpunt van Felipe. In de tweede helft maakte PSV na een prachtige aanval via Adam Maher de 3-0. PSV staat nu dus bovenaan in de stand van de Fox Sports Cup, omdat een doelpunt ook meetelt als een punt in dit toernooi.

Vandaag begint de International Champions Cup. Het toernooi waaraan FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Leicester City, Celtic, Bayern München, Borussia Dortmund, AC Milan, Inter Milan en Paris-Saint Germain aan meedoen. Vandaag is de wedstrijd Manchester United-Borussia Dortmund. Ik ga bij deze wedstrijd livebloggen. De wedstrijd begint om 14.00 uur. http://bit.ly/29SOm3j

Dit was een redelijk korte blog. Vond je 'm des al niet te min leuk geef dan een +1. Abonneer je hier links, en volg mijn liveblog vanmiddag v.a. 13.45 uur: http://bit.ly/29SOm3j