vrijdag 28 juli 2017

De bijzonderste momenten tot nu toe uit de International Champions Cup!

Het is bij vlagen echt genieten in de International Champions Cup, het toernooi tussen allerlei kampioenen van Europa, met o.a. Barcelona, Real Madrid, Bayern München en Manchester United. Er komt nog heel veel moois aan, maar we hebben al een hoop bijzondere momenten gezien!

Gerson 
Paris-Saint Germain staat met 0-1 voor tegen AS Roma als Gerson met een geweldige pass Sadiq Umar vrij voor de keeper zet. De aanvaller rondt keurig af.













AC Milan on 🔥🔥
AC Milan is in topvorm op de International Champions Cup. Bij Bayern lijkt er defensief juist nog het één en ander mis te gaan. De Milanesen vernederen de Duitse kampioen en winnen met 4-0! Deze goal was wellicht de mooiste van allemaal.










Neymar
Neymar, de speler die hoogstwaarschijnlijk naar PSG vertrekt, is ook in topvorm. Tegen Manchster United scoorde hij de winnende, en ook tegen Juventus scoorde hij twee keer. Dit was verreweg de mooiste











Wereldgoal Eriksen
Iedereen zal hem nog wel kennen van zijn goede tijden bij Ajax, maar bij Tottenham doet hij het zeker niet minder. Deze geweldige goal in de wedstrijd tegen PSG zegt genoeg.












Blunderende doelman
Aan de goal van Eriksen kon PSG-keeper Trapp niet heel veel doen, maar buiten dat maakte hij twee onvoorstelbare fouten. Kijk zelf maar.













Martial speelt met de spelers van Real
De goal van Lingard tegen Real Madrid was er eentje om in te lijsten. En vooral door het voorbereidende werk van Martial.













Al zoveel mooie goals en er komen nog zulke mooie wedstrijden aan. Morgen speelt Engels kampioen Chelsea tegen Inter. Overmorgen is de laatste dag met Manchester City - Tottenham Hotspur, Real Madrid - Barcelona, AS Roma - Juventus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten