donderdag 27 juli 2017

Cocu waakt voor onderschatting van 'technisch vaardig' Osijek

Nadat Utrecht de kwalificatie succesvol begonnen is en Ajax de eerste wedstrijd gehad heeft, is het nu aan PSV om in de voorronde van de Europa League Osijek, uit Kroatië te verslaan. De doelstelling van PSV is te overwinteren in de Europa League, en vanavond moet de eerste stap daarin zijn. 

PSV heeft een redelijke voorbereiding achter de rug, met een trainingskamp in Oostenrijk en een aantal oefenwedstrijden. Tegen RKC won PSV met 2-0, maar tegen het Zwitserse Grasshoppers verloren de Eindhovenaren met 3-1.

Ondanks dat de meesten nog niet van de tegenstander van vanavond gehoord zullen hebben, verwacht Cocu geen makkelijke wedstrijd: "Het is een technisch vaardige ploeg, met goede aanvallers en scorend vermogen". De trainer waakt dan ook voor onderschatting bij zijn ploeg: "Wij mogen absoluut niet met die insteek het veld opgaan".

Na vorig jaar een matig Europees seizoen gehad te hebben, waarin PSV laatste eindigde in de Champions League poule snakt PSV weer naar een Europees succes. Overwinteren is de doelstelling.

De opstelling van PSV is: Zoet; Arias, Schwaab, Isimat-Mirin, Brenet; Van Ginkel, Hendrix, Ramselaar; Bergwijn, De Jong, Locadia.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten