zaterdag 21 januari 2017

Feyenoord heeft het vaak lastig tegen Willem II & maakt Milik zijn rentree bij Napoli?!

Hallo voetbalfans!

De nummer 1 van de eredivisie, Feyenoord, komt vanavond in actie, en hoort thuis gewoon te winnen van Willem II. Maar wordt het statistisch gezien wel zo gemakkelijk?  En kan Milik weer meespelen bij Napoli? De oud-Ajacied lijkt volledig hersteld van zijn blessure, en zijn ploeg speelt vanavond uit tegen AC Milan.

Eerder dit seizoen liep het nog enigszins stroef toen Feyenoord op bezoek ging bij Willem II, maar won het wel zonder al te veel problemen met 2-0, en in de beker ging het al helemaal moeilijk. Willem II kwam toen na twintig minuten spelen zelfs op voorsprong door een goal van Lucas Andersen. In de slotminuut wist Feyenoord nog via Vilhena een verlenging af te dwingen. In die verlenging kreeg Feyenoord nog een merkwaardige strafschop die benut werd door Kuyt. Het gaat eigenlijk nooit makkelijk voor Feyenoord tegen Willem II, en in het seizoen 2014/2015 eindigde een duel gelijk, en won Willem II er zelfs één. Feyenoord gaat vanavond als volgt spelen: Jones, Karsdorp, Botteghin, Van Der Heijden, Kongolo; Toornstra, Kuijt, Vilhrna; Berghuis, Jorgensen, Elia. Tegenstander Willem II komt met de volgende elf voor de dag: Lamprou, Van Anholt, Peters, Lachman, Tshimanga; Kali, Lieftink, Schuurman; Croux, Sol, Haye.

Vanavond staat er in de Serie A een aardige wedstrijd op het programma: 5e plaats AC Milan staat tegenover de 3e plaats Napoli. AC Milan gaat in deze opstelling spelen: Donnarumma; Vangioni, Gomez, Paletta, Ablate; Pasalic, Sosa, Kucka; Bonaventura, Bacca, Suso. De opstelling van Napoli is nog niet bekend, maar Milik lijkt nog niet te kunnen spelen.

Groningen hoopt vanavond tegen Vitesse de goede lijn door te trekken. Vorige week won Groningen in Almelo keurig met 1-4 van Heracles, de ploeg die gisteren opnieuw verloor met 1-0 van FC Twente. Vitesse presteert ook degelijk dit seizoen, maar heeft ook vaak moeite met matige teams. Zo speelde het voor de winterstop gelijk in eigen huis tegen Excelsior, en won het met slechts 0-1 van Sparta.

Vond je deze blog leuk geef dan een +1. Abonneer je hier rechts om op de hoogte te blijven van al het voetbalnieuws. Deel deze blog met al je vrienden op Social Media zodat ook zij niks missen. Als je dan toch bezig bent volg me dan gelijk even op twitter @voetbalblogs. Like mijn Facebook-pagina: Voetbalblogs. Ik doe mee aan de voorspel competitie van de eredivisie op http://bit.ly/2drp3eF    Op intikkertje.nl voorspel ik Champions League en Europa League: Mijn gebruikersnaam is devoetbalblogs. Alles gedaan? Dan zeg ik: Tot de volgende keer!

Met voetbalgroet,
De voetbalblogger

Geen opmerkingen:

Een reactie posten