maandag 22 mei 2017

WIN KAARTEN VOOR NEDERLAND-IVOORKUST! Team Van De Week #1

Hallo voetbalfans!

Bij deze, de eerste aflevering van Team Van De Week! Elke week 11 spelers geselecteerd en elke week kans op mooie prijzen. Nog even kort de uitleg: Uit dit team kun jij op mijn instagram (@devoetbalblogs) stemmen op het team van de week, via mijn laatste post. Tag 3 vrienden erbij en maak kans op de kaarten voor Nederland-Ivoorkust!



Terug naar de toelichting. Deze week werden er play-offs om Europees voetbal en om promotie/degradatie gespeeld. AZ en Utrecht spelen de finales om Europees voetbal. Die gaat donderdag van start. Zondag is de return. In de Jupiler League hielden Roda JC en NEC het hoofd boven water. Lang leek Cambuur opweg naar de overwinning tegen MVV, maar in de 93e minuut keerde dat om. Ook NAC is nog in de race voor de eredivisie. Het schakelde Volendam uit.

We beginnen bij de eredivisie. AZ won deze week met 1-4 en 4-1 van FC Groningen. Stengs blonk uit met twee goals en twee assists over twee wedstrijden. Ook Weghorst was drie maal trefzeker. Verder waren namens AZ Vlaar, Luckassen en Van Overeem in vorm.

Dan FC Utrecht, dat won tweemaal van SC Heerenveen. Eerst eindigde het in Friesland in 1-3. Een halve week later trokken de Utrechters opnieuw aan het langste eind met 2-1. Leeuwin en Troupée waren in vorm en verdienden een plek in het elftal van de week. Heerenveen verloor. Het kleine lichtpuntje was Odegaard: links op het middenveld in het team van de week.

Verder schakelde NEC Emmen uit. Over twee wedstrijden liet Delle één bal door, en dat was voldoende voor een plek in het team van de week. Mayi scoorde een belangrijke goal voor NEC en staat ook in het team.

De laatste speler is Dessers, die met twee goals zijn ploeg NAC voorbij Volendam schoot.

HOE WIN JE DE KAARTEN? 
1. Ga naar instagram.com/devoetbalblogs en volg @devoetbalblogs 
2. Stem in de reacties op jouw speler van de week, gekozen uit het team van de week
3. Tag 3 vrienden.

De winnaar van 2 kaarten voor Nederland-Ivoorkust wordt op 2 juni bekend gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten