zaterdag 27 mei 2017

Voeg Voetbalblogs toe op Snapchat!

Hallo voetbalfans!

Na Instagram (@devoetbalblogs), twitter (@voetbalblogs) en Facebook (Voetbalblogs), heeft Voetbalblogs nu ook zijn eigen Snapchat! Dit heeft voor jouw als lezer ook zijn voordelen, want:

Een overzicht van de wedstrijden van één dag is tegenwoordig veel makkelijker even snel op Social Media te checken dan in één grote blog op een site of in een e-mail (voor de e-mail abonnees). Daarom worden nu op Voetbalblogs de wedstrijden van de dag gemeld, met een kort feitje erbij.

En er is nog iets handigs, voor degenen die niet kunnen wachten op een blog. Ik upload natuurlijk niet met een bepaalde regelmaat, aangezien er de ene keer meer te melden is dan de andere keer. Het onhandige hiervan is dat je niet weet wanneer je op de site moet kijken. Als je nu "VOETBALBLOGS AAN" stuurt op Snapchat ontvang je push-meldingen wanneer er een nieuwe blog of een winactie is. Vragen kun je ook altijd op Snapchat kwijt. Daar word je het snelst geholpen.

Korte nieuwtjes worden ook altijd op de Voetbalblogs-Snapchat gemeld, dus zo word je direct op de hoogte gehouden, zonder een heel artikel te hoeven lezen.

Mijn Snapchat-naam is 'voetbalblogs', simpeler kan niet! Toevoegen maar!

Met voetbalgroet,
De Voetbalblogger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten