zaterdag 12 augustus 2017

De mooiste goals de laatste 10 jaar bij Heracles - Ajax

Gisteravond is de eredivisie begonnen, met het duel tussen ADO Den Haag en FC Utrecht. Vandaag begint de competitie voor vele andere ploegen. Zo ook voor Heracles en Ajax, die vanavond om 20.45 uur tegenover elkaar staan. We nemen de mooiste goals van de afgelopen 10 jaar door.

Gudelj & El Ghazi (2015-2016)
We beginnen met twee goals in één wedstrijd. Gudelj en El Ghazi zorgen met twee prachtige afstandsschoten voor een 0-2 overwinning voor Ajax. Kies maar welke mooier is.

Andersen (2014-2015)
Ook ditmaal ging Ajax er met de winst vandoor, mede door deze prachtige goal van Lucas Andersen, die kort voor tijd de eindstand op 0-2 bepaalde.

Schöne en Cziommer (2013-2014)
Dit 1-1 gelijkspel uit mei 2014 was het laatste puntverlies van Ajax uit bij Heracles. Nou ja, puntverlies... De Amsterdammers hadden aan een punt genoeg om kampioen te worden en Heracles had aan een punt genoeg om niet te degraderen. Daarom deden de ploegen vanaf de 70e minuut niks meer. Toen waren deze twee prachtige vrije trappen gelukkig al geweest.

Sulejmani (2011-2012)
We maken een sprongetje naar 2011. Heracles heeft een corner en die wordt afgeslagen door Ajax. Eriksen geeft een steekpass op Sulejmani, die de bal over Pasveer heen stift.

Huntelaar (2007-2008)
We sluiten af met misschien wel de mooiste uit de hele lijst. In de 73e minuut zet Huntelaar Ajax met een geweldige omhaal op voorsprong.

Vanavond om 20.45 uur begint de wedstrijd Heracles-Ajax. Hopelijk zien we dan weer veel van deze goals.