woensdag 22 maart 2017

VOETBAL VANAVOND: Benefietwedstrijd Feyenoord en oefenkraker Duitsland-Engeland

Hallo voetbalfans!

Het is een doordeweekse dag zonder Champions League of Europa League, en dat betekent meestal een voetballoze dag. Wel zijn er vandaag twee wellicht interessante potjes, met betrekking tot de benefietwedstrijd Feyenoord-Dordrecht en de oefeninterland Duitsland-Engeland.

Feyenoord speelt vandaag tegen FC Dordrecht, een benefietwedstrijd voor het Sophia Kinderziekenhuis. Feyenoord kan de titel bijna niet meer ontgaan na het puntverlies van Ajax, en is ook uitgeschakeld in de Europa League en de beker. Dit is het laatste niet-competitie potje dat Feyenoord speelt. Dat Feyenoord deze jaarlijkse benefietwedstrijd serieus neemt blijkt wel uit de vorige resultaten. Afgelopen jaar speelde het tegen Sparta, en won het zonder moeite met 2-0. Sparta had die wedstrijd overigens wel een misser waarvan het maar goed was dat het een oefenwedstrijd was, anders was het de wereld over gegaan. Dit jaar is FC Dordrecht de tegenstander, een ploeg waar Feyenoord al een tijdje niet meer tegen gespeeld heeft. De laatste ontmoeting was in Dordrecht. De Rotterdammers wonnen daar met 1-2. De laatste thuiswedstrijd won Feyenoord met minder moeite: 2-0. De wedstrijd begint vanavond om 20.15 uur en is te zien op Fox Sports 1. Als je last-minute er nog heen wilt, dan kun je het beste bij vakantieveilingen terecht, want daar gaan de meeste kaarten voor 1 euro, of zelfs voor helemaal niks eruit. Klik hier om naar één van de veilingen te gaan.

Een andere wedstrijd die vanavond gespeel wordt is Duitsland-Engeland. Een zeer interessante oefeninterland. Duitsland speelde de laatste wedstrijd in november 2016 tegen San Marino, en won die met 0-8. De vorm van Duitsland is daarom niet te bepalen, wat deze wedstrijd des te interessanter maakt. Ook Engeland speelde zijn laatste wedstrijd in november, tegen een wat uitdagendere tegenstander: Schotland. Het won met 3-0. Mijn voorspelling voor deze wedstrijd is dat het 2-0 wordt voor Duitsland.

Wil je passe-partouts voor de ABN AMRO Future Cup winnen? Bekijk dan deze blog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten